Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Ανά έτος Ανά μήνα Ανά εβδομάδα Σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στον μήνα
Κατεβάστε το σαν αρχείο iCal
EuropeForCulture
Κυριακή 14 Απρίλιος 2019, 09:30 - 13:00

Η κληρονομιά μας: Το παρελθόν συναντά το μέλλον

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Περιπατητική Ομάδα Υμηττού θα πραγματοποιήσει στις 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 και ώρα 9.30 π.μ., την δεύτερη σε σειρά δραστηριότητα στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς αξιοποιώντας και υλικό από την εργασία των μαθητών του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καισαριανής: «Περπατώντας στην ιστορία της Καισαριανής» και της δράσης “BLOG YOUR HERITAGE”.

Η νέα δράση 'εχει θέμα : "Η Καισαριανή στην σκέπη της ιστορίας, του θεού και του βουνού!"

Η Kedros Travel, στο πλαίσιο της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ακολουθεί, υποστηρίζει την Περιπατητική Ομάδα Υμηττού (Π.Ο.Υ.), στη διεξαγωγή της Πράσινης Πολιτιστικής Διαδρομής «Καισαριανή Υμηττός: Διαλεκτικές σχέσεις ιστορικότητας και φυσικού περιβάλλοντος», στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς, μέσω της διαχείρισης των κρατήσεων συμμετοχής στη Δράση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Επειδή, ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος (30 θέσεις) σπεύσατε να δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως. Μόνο με «ολοκληρωμένη» αίτηση (αποστολή - από το σύστημα κρατήσεων - αποδεικτικού της ολοκληρωμένης κράτησης) μπορείτε να συμμετέχετε στην εν λόγω Δράση.

Για πλήρη ενημέρωση και ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στη δράση, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο της Kedros Travel.

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ : Facebook
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Kedros Travel

Για πληροφορίες : 6938283898
#EuropeForCulture