Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Σεμινάριο στις Βασικές Αρχές των Πρώτων Βοηθειών

28 Ιανουαρίου @ 17:30

Περιπατητική Ομάδα Υμηττού, αναγνωρίζοντας την αξία της γνώσης των Α’ βοηθειών, ειδικά κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων μας στη φύση, διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο για τα μέλη και τους φίλους της.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις βασικές αρχές παροχής πρώτων βοηθειών. Η παρουσίαση θα καλύπτει τα θέματα: Αντιμετώπιση αιμορραγίας, διαχείριση αεραγωγού, ΚΑΡΠΑ, θέση ανάνηψης, πνιγμονή, έγκαυμα, σπασμούς, αλλεργίες κ.α. Το πλήθος των θεμάτων που θα καλυφθούν εξαρτιόνται από το διαθέσιμο χρόνο που θα έχουμε ανάλογα με το πλήθος των αποριών που θα τεθούν.

Πληροφορίες Σεμιναρίου:
Διοργάνωση: Περιπατητική Ομάδα Υμηττού
Ημερομηνία: Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2026
Ώρα: 17:30 (Διάρκεια 2 ώρες)
Τόπος Διεξαγωγής: Γραφεία Περιπατητικής Ομάδας Υμηττού
Διεύθυνση: Οδεμησίου 12, Καισαριανή,16121
Εισηγητής: Θεόδωρος Καζαντζής
Συμμετοχή: Δωρεάν

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα μέλη της ομάδας μας, καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο θέλει να αποκτήσει αυτές τις σημαντικές γνώσεις.

Για την καλύτερη διοργάνωση, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή
https://forms.gle/k4QjUDXJhciq6nAV6
Σας περιμένουμε!

Details

Venue

  • Οδεμησίου 12, 161 22 Καισαριανή, Ελλάδα