Π.Ο.Υ. shop

Αγαπητοί φίλοι της Π.Ο.Υ.,

Ενισχύστε την ομάδα μας αγοράζοντας ένα τεχνικό μπλουζάκι ή και μπατόν πεζοπορίας με το σήμα μας.

Στην ακόλουθη φόρμα: https://forms.gle/ZT8zk9wxRzx6tUhp7 , μπορείτε να παραγγείλετε το μπλουζάκι σας (οι παραγγελίες θα ολοκληρωθούν μέχρι την Κυριακή 6/9 )

Η συγκεκριμένη μπλούζα είναι αθλητικών προδιαγραφών – DryFit με ειδικό ύφασμα για να αερίζεται σωστά το σώμα! Η μπλούζα κατασκευάζεται στην Ελλάδα !
Το κόστος είναι στα 15 €.
Η ολοκλήρωση της παραγγελίας γίνεται με την πληρωμή στα γραφεία της ομάδος ή στη δράση!

Στην ακόλουθη φόρμα https://forms.gle/fDoi7KzXaAJhx34w6Η μπορείτε να παραγγείλετε ένα συλλεκτικό ζευγάρι Μπατόν (μόνο 30 κομμάτια)

Η παραγγελία γίνεται με την συμπλήρωση της φόρμας έως την Κυριακή 16/9. (για παραλαβή μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου). Κατασκευάζονται εξ΄ ολοκλήρου στην ΙΤΑΛΊΑ, και υπάρχουν ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ σε περίπτωσης λανθασμένης χρήσης. Πρόκειται για πολύ προσεγμένη κατασκευή, με ειδική αντιιδρωτική λαβή και Ιταλικό design! Το τύπωμα γίνεται κατά την διάρκεια της κατασκευής και είναι πλήρως ενσωματωμένο στο μπατόν. Διατίθενται μόνο ως ζευγάρι, σε ένα μέγεθος, και σε ένα χρωματισμό, όπως στη φωτογραφία.Κάθε Μπατόν έχει ειδικό σημείο σήμανσης για να μπορεί να γραφτεί το όνομα, ο αριθμός μέλους ή όποιο άλλο χαρακτηριστικό θέλει ο κάτοχός του!Κόστος 35€. Η ολοκλήρωση της παραγγελίας γίνεται με την ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ στα γραφεία της ομάδος ή στη δράση!

Η προμήθεια ειδών της ομάδος μας, βοηθάει στο να παραμένει η ομάδα δυνατή και δημιουργική στις δύσκολες μέρες που διανύουμε!
Σας ευχαριστούμε για την συνεχή υποστήριξή σας!