Πολιτική λειτουργίας της Π.Ο.Υ

Νέα πολιτική λειτουργίας της Περιπατητικής Ομάδας Υμηττού από 1/9/2020.
Με βάση τις τελευταίες ανακοινώσεις με τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, και θέλοντας να προστατέψουμε άλλα και να υποστηρίξουμε τα μέλη της ομάδας, που πραγματικά μέχρι και σήμερα μας τίμησαν με την κάθε λογής υποστήριξή τους, το Δ.Σ. της ομάδας αποφάσισε τα παρακάτω:
(Στα ήδη μέλη έχει σταλεί αντίστοιχο κείμενο ).

  1. Στις δράσεις μας μπορούν να συμμετέχουν τα εγγεγραμμένα μέλη της ομάδας, καταβάλλοντας το ποσό της ετήσιας εγγραφής, ενισχύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την ομάδα μας.
  2. Η ανανέωση των συνδρομών θα γίνεται το μήνα Ιανουάριο κάθε νέου έτους. Σε περίπτωση ενδιάμεσης εγγραφής, θα πληρώνεται το χρονικό διάστημα μέχρι και τον Δεκέμβρη με 2€ ανά μήνα.
  3. Κάθε μήνα πραγματοποιείται μια «ανοιχτή δράση –Δωρεάν για όλους», και επίσης δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής νέων φίλων (σε συγκεκριμένο αριθμό κάθε φορά) σε δράση της επιλογής τους για γνωριμία με την ομάδα ,προτού γίνουν μέλη (απαιτείται ενημέρωση μας με τη συμπλήρωση σχετικής φόρμας).
  4. Το κόστος της εγγραφής είναι 5€ (άπαξ) και η ετήσια συνδρομή είναι 24€.
    Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας ως μέλος, θα χρειαστεί να επισκεφθείτε τα γραφεία μας στην Καισαριανή, οδός Οδεμησίου 12. Ανοιχτά απογευματινές ώρες (κατόπιν επικοινωνίας ή σχετικής ανακοίνωσης), ή στους Κυριακάτικους περιπάτους.
    Παρακαλούμε επίσης όπως προσκομίσετε μια φωτογραφία σας σε μέγεθος ταυτότητας η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την έκδοση της κάρτας μέλους.
    Για οποιεσδήποτε πληροφορίες καλέστε στο 2107245353 αφήνοντας το μήνυμα σας.