Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Anavasi στον Υμηττό με τη Π.Ο.Υ.

14 Νοεμβρίου 2020 @ 08:00 - 28 Νοεμβρίου 2020 @ 08:00

Πρόκειται για μια δράση σε περίοδο καραντίνας.
Αρκετοί που μένουν κοντά στον Υμηττό θα κάνουν καθημερινά τους περιπάτους τους εκεί, σε μικρές ομάδες των 2-3 ατόμων, κυρίως για την προσωπική τους άσκηση αλλά και για να ξεφύγουν από την δύσκολη καθημερινότητα μας.
Πολλοί από τους πεζοπόρους του Υμηττού, μας έχουν αναφέρει ότι καθημερινά αλλά και Κυριακές περπατάνε μόνοι τους και σε μονοπάτια που δεν πάμε ως ομάδα.
Η ιδέα είναι όλες αυτές οι υπέροχες και ιδιαίτερες διαδρομές που θα γίνουν από όλους μας τις μέρες αυτές της καραντίνας, να καταγράφουν και στο τέλος να δώσουν στην ομάδα, να αξιολογηθούν και οι καλύτερες από αυτές να ενταχθούν στις δράσεις μας, δίνοντας την ευχαρίστηση σε όλους μας ότι συμμετέχουμε ενεργά στο σχεδιασμό των δράσεων της ομάδας.

Η δράση είναι η ακόλουθη:
Οι πεζοπόροι θα οργανωθούν σε ομάδες (10 max) μέχρι και 3 άτομα και θα συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία που απαιτούνται.
Στη συνέχεια η εταιρία “Anavasi”, μέσο της Π.Ο.Υ., θα προμηθεύσει σε κάθε ομάδα από έναν ΧΑΡΤΗ του Υμηττού και μία ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ. Με την βοήθεια αυτών των εργαλείων θα γίνει η καταγραφή των διαδρομών.
Για κάθε διαδρομή που ολοκληρώνεται οι ομάδες θα στέλνουν 3 χαρακτηριστικές φωτογραφίες, μια από τις οποίες θα είναι η διαδρομή που έκαναν σημειωμένη πάνω στο χάρτη. Οι φωτογραφίες και ο χάρτης θα ανεβαίνουν στη σελίδα τις ομάδας.
Η δράση θα τελειώσει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου. Θα παραδοθούν οι χάρτες στην ομάδα κι εμείς με τη σειρά μας θα τους παραδώσουμε στην “Anavasi” η οποία θα εκδώσει χάρτη του Υμηττού ειδικά για την Π.Ο.Υ., που θα περιλαμβάνει τις διαδρομές των ομάδων με ειδικές σημάνσεις..
Εμείς ως ΠΟΥ θα βραβεύσουμε την καλύτερη προσπάθεια ( την ομάδα με τις περισσότερες διαδρομές, τα περισσότερα χλμ κλπ). και στη πρώτη ομάδα να δοθεί ένα ζευγάρι μπατόν της ΠΟΥ, στη δεύτερη μία μπλούζα της ΠΟΥ και στη Τρίτη ένα μαντήλι της ΠΟΥ.

Όλοι μαζί σχεδιάζουμε το καλύτερο που έρχεται ! 🙂

Για την συμμετοχή σας συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα :
https://forms.gle/QvhEiuszqSL5eJ8r6

Λεπτομέρειες

Αρχή:
14 Νοεμβρίου 2020 @ 08:00
Τέλος:
28 Νοεμβρίου 2020 @ 08:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/412027556645633

Χώρος Διεξαγωγής

Μονή Καισαριανής, Υμηττός
Mονή Καισαριανής Ελλάδα + Χάρτης Google

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *