Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

WikiClub Π.Ο.Υ – Δημιούργησε λήμματα στη Βικιπαίδεια για τον Υμηττό!

19 Δεκεμβρίου 2020 @ 16:00

Σχολείο Βικιπαίδειας Π.Ο.Υ.

Μπορείς κι εσύ να ενταχθείς στην ομάδα της Βικιπαίδειας, συλλέγοντας υλικό κι εμπλουτίζοντας τη.
Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα πρόσκληση-πρόκληση. Έλα να μάθουμε μαζί πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα λήμμα στην Ελληνική Βικπαίδεια και να συνδυάσουμε τον περίπατό μας με τη γνώση!
Συλλέγουμε στοιχεία και γνώσεις από τους περιπάτους μας και εμπλουτίζουμε τη Βικιπαίδεια! Οι δημιουργικές δράσεις είναι αυτές που λατρεύουμε!
Έχεις βρει αξιόπιστες πληροφορίες για τον Πύργο Ανθούσας, την Μονή Αστερίου, το σπήλαιο του Λεονταρίου, τη βρύση Κριού στη Μονή Καισαριανής, την Πηγή της Καλοπούλας, το Δρακόσπιτο στον Υμηττό; Γιατί να μην τις μοιραστείς με τους άλλους και να προσθέσεις το δικό σου λιθαράκι στο οικοδόμημα της γνώσης;
Μπορείς ακόμα να εμπλουτίσεις υπάρχοντα λήμματα στη Βικιπαίδεια, όπως το Σπήλαιο του Νυφλολήπτου, τη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού ή και να προσθέσεις μια ωραία φωτογραφία που έβγαλες στην πεζοπορία σου στο αγαπημένο μας βουνό για κάποιο από τα αξιοθέατά του.
Σε περιμένουμε αυτό το Σάββατο 19/12/2020 στις 16:00 σε μια εκπαιδευτική τηλεδιάσκεψη για να γνωρίσουμε μαζί τα βασικά για τη συγγραφή στη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια, τη Βικιπαίδεια! Εισηγητής μας θα είναι ο Μάνος Κεφαλάς από τον Σύλλογο Σχολείων Κοινότητας Βικιπαίδειας Ελλάδας.

Σου προτείνουμε να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό στη Βικιπαίδεια πατώντας στον πρώτο σύνδεσμο

και στη συνέχεια να δημιουργήσεις τον χώρο εργασίας σου εκεί (μόνο αφότου δημιουργήσεις με επιτυχία τον λογαριασμό σου και φαίνεσαι συνδεδεμένος σε αυτόν) πατώντας στον δεύτερο σύνδεσμο

και αμέσως μετά στο «Δημοσίευση», ώστε να είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης/παρουσίασης.

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/85607041315?pwd=NUdVbzJudGl3dzRudVBhczgxYi9YUT09

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Δεκεμβρίου 2020
Ώρα:
16:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/235171671365099

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *